op zaterdag 16 november 2019 is er de lezing van Eric Huysmans: “De Tijdloze Wijsheid en Shamballa”. Deze vindt plaats in de kapel van de Sacramentskerk te Breda.

Tijdloze Wijsheid

De Tijdloze Wijsheid verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de mensheid. Ze geeft antwoorden op de grote levensvragen: Wie zijn wij? Waar komen wij vandaan? Waar zijn wij naar op weg? Wat is de bedoeling van het leven?

Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf één te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Dit zijn o.a. Morya, Kuthumi, Djwahl Khul en Jezus. Boven deze hiërarchie staat de fysiek-etherische (niet zichtbare) wereld van Shamballa, onder leiding van de Heer van de Wereld, Sanat Kumura. Meester Djwahl Khul heeft deze kennis doorgegeven via de boeken van o.a. Alice Bailey en Helena Blavatsky.

Na een academische studie en een carrière in het bedrijfsleven legt Eric Huysmans zich sinds 1999 toe op bewustzijnsontwikkeling. Daarvoor bestudeert hij intensief de Tijdloze Wijsheid. Hij geeft lezingen en workshops en heeft vele artikelen en drie boeken over dit onderwerp geschreven  Hij bestudeert de Tijdloze Wijsheid bij The Morya Federation en The College of Esoteric Healing.

Meer informatie? Klik hier

Programma

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: Pauze
16.30 uur: Lezing deel II
17.30 uur: Borrel en gelegenheid om Eric Huysmans persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie

Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via de website www.skyhighcreations.nl of door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van: “Tijdloze Wijsheid”. De kosten bedragen € 17,50,– p.p. inclusief 1 consumptie (koffie of thee). De aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 046.70.74.526 (BIC Code ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Je kunt ook bellen met 06 54752559. Aan de zaal is de prijs € 20,–.