Peter Vereecke is een man die al jaar en dag aandacht vraagt voor het grote onrecht in de wereld.

De door hem opgerichte Belfort-Group is een vereniging van zo rond de 2500 sympathisanten die zich enorm zorgen maakt over “geo-engineering”, een onderwerp waar de groep aanvankelijk mee begon. Later werden dat ook andere onderwerpen die in de maatschappij te vuur en te zwaard worden bestreden, maar desondanks een open en kritische discussie vereisen. Een recent voorbeeld is de vaccinatiediscussie. Een integer en helder interview over de zogenaamde ‘chemtrails’ (geo-engineering) is hieronder te zien.

Hoewel Peter nog altijd een heel gamma aan diverse lezingen organiseert in Oostkamp (Belgie nabij Brugge), legt hij zich op dit moment vooral op de studie. Diverse onderwerpen onderzoekt hij uit interesse maar ook om daarover lezingen te geven.