Studium Generale Breda

Lezingen van Ole Dammegård en Ronald Bernard
georganiseerd door Studium Generale Breda en DVM-TV.

Tijd: Zondag 8 april 2018 | 13:00 – 17:30 uur en 19:30 – 22:00
Entree: Middagprogramma 17,50 Euro | Avondprogramma 15 Euro | Passepartout 25 Euro
Locatie: Sacramentskerk | Zandberglaan 58 | Breda
Zaal open: 12:30 uur

Eventbrite - Het Fake News masker van de ‘Waarheid'

Programma

13:00 Ole Dammegård – The latest False Flags in the world – gevolgd door pauze
15:30 Ronald Bernard – De onstopbare coöperatieve (r)evolutie
17:30 – 19:15 pauze
19:30 Ole Dammegård – False Flags in The Netherlands – doorlopend in
21:00 Q & A met Ronald en Ole samen – aansluitend borrel

In de zaal zijn versnaperingen (koffie, thee, drankjes, soep en broodjes) verkrijgbaar tijdens de pauzes.

Ole Dammegård komt naar Nederland!

In 2016 was Ole Dammegard in Nederland voor het team van DVM in Nederland, maar toen werden alle dagen ingevuld door het opnemen van interviews op video. Veel van die video’s kun je hier vinden op dit YouTube-kanaal.

Dit keer komt Ole wederom naar Nederland en zal hij een tweetal lezingen geven, in de middag en in de avond op zondag 8 april 2018 in de Sacramentskerk te Breda. Na afloop is er tijd om vragen aan hem te stellen die hij zal beantwoorden. Wil je daarbij zijn? Reseveer dan direct je toegangskaart want vol is vol!

Tevens is er ’s middags een lezing georganiseerd met Ronald Bernard. Zie deze flyer voor het totale programma.

FLYER_ FAKE_NEWS_8_APRIL_2018

Dit evenement wordt georganiseerd door Studium Generale Breda en DVM-TV

Ole Dammegård

Ole Dammegard is in 1958 in Denemarken geboren en is op 8-jarige leeftijd verhuisd naar Zweden. Hij is muzikant, onderzoeksjournalist, auteur en spreker.

In 1983 startte hij zijn onderzoek naar de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Later, in 1990, begon hij met onderzoek naar de moord op de Zweedse premier Olof Palme en hij schreef daar een tweedelig boek over van maar liefst 1100 pagina’s, getiteld: Coup d’etat in Slow Motion’. Hij documenteerde 10 jaar later diverse feiten die keer op keer niet bleken te kloppen met de originele lezing die we in de mainstream media te horen krijgen als het gaat om terroristische aanslagen, politieke moorden en andere belangrijke historische gemanipuleerde gebeurtenissen en reële complotten.

Hij staat nu bekend als een van de meest gerespecteerde onderzoekers van deze onderwerpen ter wereld en hij is door ontelbare alternatieve mediakanalen geïnterviewd om zijn theorieën te bespreken en te verklaren. Door zijn zeer gerichte en gedetailleerde onderzoek naar ‘valse vlag-operaties’ is hij zelfs al een paar keer in staat gebleken om tijd en plaats van de volgende aanslag te voorspellen aan de hand van verborgen aanwijzingen die om een bepaalde reden kennelijk bewust worden ‘prijsgegeven’.

Ole ontving in Denemarken de Praagse Vredesprijs en hij heeft vorig jaar ontdekt dat zijn achternaam over het internet gaat als een ‘werkwoord’. Als men het heeft over ‘Dammegarding’ wordt daarmee bedoeld dat foto’s en officiële versies van een terroristische aanslag of politieke moord dermate onder de loep worden gelegd dat er aanwijzingen kunnen worden gevonden die aantonen dat er hele andere –vaak politieke – motieven achter deze aanslagen schuilgaan.

Kortom, Ole is een geïnspireerd onderzoeker en spreker die je in levenden lijve graag wilt horen verklaren dat angst niet het juiste antwoord is op de gebeurtenissen in de wereld van vandaag.

De lezing van Ole is in het Engels.

Website Ole Dammegård:  www.lightonconspiracies.com

Ronald Bernard

Ronald Bernard (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer.  In zijn achtergrond zit economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige was Ronald ruim 30 jaar werkzaam in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer en valuta- en depositohandel.

Ronald heeft sinds 2017 grote bekendheid gekregen door over zijn leven vijf interviews te geven die door DVM-TV zijn geproduceerd. Het eerste interview ging viraal. De gedane onthullingen zijn reeds 60 miljoen keer bekeken en in veel talen vertaald en evenzo in vele landen verschenen.

Over de lezing:

Soms voelen mensen dat er ‘iets’ niet klopt in het leven, zonder er echt een vinger op te kunnen leggen. In deze boeiende lezing maakt Ronald het ‘iets’ zichtbaar door het spoor van het geld te volgen. Want hoe ontstaan tekorten en onvrede? We komen bij oorzaken en waarheden die grenzen aan het onwerkelijke. Wie de geldstromen beheerst, bepaalt heel veel. Eenmaal de werking van het financiële systeem begrepen, kan de samenleving het positief veranderen. Ronald gaat uitleggen hoe we dat doen.

Een eigen ‘Bank’ komt daarmee in zicht. Want nogmaals, wie de geldstromen beheerst, bepaalt veel. B of Joy speelt er een cruciale rol in als coöperatieve pro-life fairtrade bank i.o. B of Joy is actief in meerdere landen en wordt gedragen door vele duizenden mensen. Je gaat ook kennismaken met de internationale B of Joy betaalapplicatie i.o. die is gebaseerd op de modernste technologieën. B of Joy geeft uitzicht op een gezonde economie en een liefdevolle samenleving. Kortom, echte veranderingen, voorspoed en welzijn voor iedere deelnemer. Aldus is er een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande.

De lezing van Ronald is in het Nederlands.

 

Aanbevolen kijktips:

Huidige financiële systeem: https://bofjoy.net/why

Onthullende interviews van Ronald: http://bit.ly/2IqqWEA

Meer informatie vindt je op: https://bofjoy.net

Bestel online uw tickets